KONKURS: “07 Press” kërkon menaxhere të marketingut

 KONKURS: “07 Press” kërkon menaxhere të marketingut

Tash e disa kohë, portali “07 Press” ka treguar seriozitet në të gjitha aspektet informuese dhe menaxheriale, andaj është gati për të bërë hapin e radhës.

Me qëllimin e vetëm që t’iu përshtetet nevojave të tregut medial dhe atij të marketingut, shpall konkurs për një menaxhere të marketingut.

Puna nuk është obligative në zyrë, derisa orari caktohet nga vetë agjentja.

Preferohet që kandidatja të jetë me vendbanim në Prishtinë, si dhe të ketë përvojë në drejtimin e marketingut.

Gjithsesi, kjo nuk do të thotë se edhe ato që janë entuziaste për të punuar dhe për të arkëtuar të ardhura mbi mesataren, mos t’i dërgojnë aplikimet e tyre.

Aplikimet mund t’i dërgoni në postën elektronike të redaksisë: info.07press@gmail.com

LAJME TË TJERA