Kryeministri Hoti tregon kur do të bëhen pagesat për shtresat sociale, bizneset dhe kategoritë e tjera

 Kryeministri Hoti tregon kur do të bëhen pagesat për shtresat sociale, bizneset dhe kategoritë e tjera

Ndërkaq, sipas Hotit, deri në fund të vitit do të shpërndahen gjithsej 87 milionë euro që i ka aprovuar Qeveria e Kosovës, raporton Gazeta Evropa.

Hoti nëpërmjet një infografi ka treguar se cilat kategori do të përfitojnë nga Qeveria e Kosovës.

Njoftimi i plotë:

#Rimekembja po ndodhë!

Fondi prej 87 mil € tashmë është aktiv dhe në dispozicion të qytetarëve dhe bizneseve. Nga java e ardhshme nisim me shpërndarjen e 60 mil €, ndërsa deri në fund të vitit do të shpërndahen gjithsej 87 mil € që i kemi aprovuar në Qeveri.

#QeveriaHoti 🙏

LAJME TË TJERA