Kuvendi të hënën mbanë seancën e radhës: Këto janë 6 pikat e rendit të ditës

 Kuvendi të hënën mbanë seancën e radhës: Këto janë 6 pikat e rendit të ditës

Kuvendi i Kosovës të hënën do të mbajë seancën e radhës.

Sipas njoftimit të lëshuar për media nga Kuvendi, në rend dite do të jenë 6 pika.

Njoftimi i plotë:

Seanca plenare e Kuvendit

Vendi: Kuvendi i Kosovës

Koha: 10:00 Rendi i ditës

1.Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2.Pyetjet parlamentare,

3.Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Qeverisë së Kosovës për themelimin e institucionit te Operës së Kosovës si institucion i shërbimit publik,

4.Debat parlamentar lidhur me punën Njëqind ditore të Qeverisë së Republikës së Kosovës,

5.Zgjedhja e kryesuesit dhe dy (2) anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë,

6.Zgjedhja e tre (3) anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave.

LAJME TË TJERA