Ky është numri i rasteve aktive me koronavirus në kryeqytet, shifrat zyrtare

 Ky është numri i rasteve aktive me koronavirus në kryeqytet, shifrat zyrtare

Numri i rasteve aktive me COVID-19 ka shkuar në 1 milion e 560 mijë në Prishtinë.

Kështu është bërë e ditur nga Ministria e Shëndetësisë.

Prishtina është komuna me numrin më të madh të rasteve aktive me virus.

Pas Prishtinës, me më së shumti raste aktive është Mitrovica me 303 raste, pastaj Feriza me 223 dhe Prizreni me 195.

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur dje se numri i rasteve aktive me COVID në Kosovë ka shkuar në 3 mijë e 837.

LAJME TË TJERA