Ky shtet i madh pritet ta njoh Kosovën menjëherë pas marrëveshjes në “Shtëpinë e Bardhë”

 Ky shtet i madh pritet ta njoh Kosovën menjëherë pas marrëveshjes në “Shtëpinë e Bardhë”

Shteti i fuqishëm, Izraeli është vendi i cili pritet ta njohë Republikën e Kosovës.

Indeksonline mëson se kjo njohje vije pas nënshkrimit të marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë, në mes të Kosovës dhe Serbisë.

LAJME TË TJERA