LAJM I MADH: Raportohet për zbulimin e vaksinës kundër koronavirusit

 LAJM I MADH: Raportohet për zbulimin e vaksinës kundër koronavirusit

Hoxha i njohur Ahmed Kalaja ka bërë të ditur se sipas medieve irakiene, mjekët irakien kanë zbuluar vaksinën kundër koronavirusit.

Në një video të shpërndarë në Facebook, Kalaja ka bërë të ditur se vaksina kundër koronavirusit është zbuluar dhe janë të dhëna mëse të vërteta.

Ky është postimi i plotë i hoxhës Kalaja:

Lajmi i madh për njerëzimin mbarë;Mjekët irakien zbulojne ilaçin edhe vaksinën.Allahu Ekber!Zoti eshte me i madhi! Lajmi zyrtar nga Mediat Zyrtare.

Posted by Ahmed Kalaja on Monday, March 23, 2020

LAJME TË TJERA