Lajm i mirë nga QKUK: Vetëm 1 i infektuar do të mbes në Infektivë, të tjerët lirohen për në shtëpi

 Lajm i mirë nga QKUK: Vetëm 1 i infektuar do të mbes në Infektivë, të tjerët lirohen për në shtëpi

Pas paraqitjes së rasteve me koronavirus në Kosovë, të cilët po trajtohen në Klinikën Infektive të QKUK-së, infektologu Valbon Krasniqi ka dhënë një lajm të mirë.

Ky lajm i mirë për të gjithë qytetarët e Kosovës, pasi dëshmon që koronavirusi nuk paraqet një shkallë aq të lartë të rrezikut.

Deri më tani në Kosovë janë konfirmuar 15 raste me koronavirus, ndërsa në karantinë janë vendosur Vitia, Klina dhe Malisheva.

LAJME TË TJERA