Lajm i mirë: Tre të shëruar nga koronavirusi në qytetin më të vjetër të Kosovës

 Lajm i mirë: Tre të shëruar nga koronavirusi në qytetin më të vjetër të Kosovës

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka njoftuar se tre qytetarë të infektuar nga pandemia nga fshati Studime e Ulët, tashmë janë shëruar plotësisht.

Ndryshe Tahiri ka shtuar se i gjith vendi janë duke u lutur për fatin e 17 personave të tjerë të infektuar duke ju uruar shërim sa më të shpejtë.

Ndër të tjera Tahiri u bënë thirrje qytetarve të qëndrojnë në shtëpi dhe të kujdesen për vetën dhe familjen.

Edhe një lajm i mirë sot3 qytetarë nga fshati Studime e Ulët, Vushtrri të infektuar me Covid 19, janë shëruar…

Posted by Xhafer Tahiri on Sunday, April 12, 2020

LAJME TË TJERA