LAJMI I FUNDIT: 80 raste të reja me Koronavirus

 LAJMI I FUNDIT: 80 raste të reja me Koronavirus

Kryeministri Hoti ka mbajtur një konferencë për media së bashku me Ministrin e Shëndetësisë,Zemaj për të folur rreth situatës epidemiologjike.

Hoti tha se ka një rritje të rasteve dhe kryesisht ato po vijnë nga gastronomia dhe institucionet.

Ai tha se kanë ftuar të gjitha inspektoratet për të intensifikuar punën në luftimin e Covid 19.

Hoti tutje tha se shembull për mirë në këto momente po japin shkollat.

Ndërsa Ministri i SHëndetësisë Zemaj tha se nuk mund të lejojmë që pas kësaj pune të madhe të kalojme në një situatë të disfavorshme.

Ndërsa drejtori i IKSHPK-së, Naser Ramadani tha se jane testuar 650 mostra prej te cilave 80 rezultuan pozitive.

LAJME TË TJERA