LAJMI I FUNDIT: Dyshohet për një vetëvrasje në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan

 LAJMI I FUNDIT: Dyshohet për një vetëvrasje në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut përmes një komunikate për media kanë thënë se sipas informatave që kanë dyshohet se një e paraburgosur me inicialet D.R ka bërë vetëvrasje në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan.

“Sipas informatave të KMDLNj dyshohet se e paraburgosura D.R. ka bërë vetëvrasje në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan. Ajo është vendosur në këtë qendër para një jave.

KMDLNj është duke kërkuar informata për shkaqet e vetëvrasjes së D.R. dhe kërkon hetime nga autoritetet përgjegjëse për këtë rast”, thuhet në njoftimin e dërguar për medie.Ndërkohë ende nuk ka ndonjë konfirmim nga institucionet e sigurisë rreth një ngjarje të tillë.

LAJME TË TJERA