LAJMI I FUNDIT: Konfirmohet nëse do të ketë apo jo gjendje të jashtëzakonshme

 LAJMI I FUNDIT: Konfirmohet nëse do të ketë apo jo gjendje të jashtëzakonshme

Nuk propozojmë “Gjendje të Jashtëzakonshme”, shtrëngojmë masat anti-COVID-19.

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, pas takimit me Këshillin e Sigurisë ka thënë se do të ketë masa rigoroze gjatë ditëve në vijim

“Sapo e kryem mbledhjen e Këshillit të Sigurisë së Kosovës ku ka një pajtueshmëri të përgjithshme për ndërmarrjen e msave shtese dhe zbatimin rigoroz të atyre masave”, ka thënë Hoti.

LAJME TË TJERA