LDK mban mbledhjen e kryesisë në Degën e Rahovecit

 LDK mban mbledhjen e kryesisë në Degën e Rahovecit

Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës nga LDK-ja, Avdullah Hoti, ka vizituar Rahovecin.

Hoti ka bërë të ditur se ka mbajtur takimin e rregullt me nëndegët dhe kryesinë e Degës se LDK-së në Rahovec.

“I informova për zhvillimet e fundit, për planet e Qeverisë së re dhe rolin e LDK-së në Qeveri dhe institucione tjera si partner i barabartë qeverisës”.

“Dega e mbështet plotësisht arritjen e marrëveshjes, duke qenë se është marrëveshje e balancuar që e vlerëson fuqinë politike të LDK-së”, ka shkruar Hoti në Facebook.

LAJME TË TJERA