Mali i Zi merr këto masa të reja kundër COVID-19

 Mali i Zi merr këto masa të reja kundër COVID-19

Mali i Zi ka marrë vendim me të cilin masa e vetizolimit për personat e infektuar me koronavirus zgjatë 21 ditë.

Kështu është bërë e ditur në një njoftim të Trupit Koordinues Kombëtar për sëmundje infektive.

Siç theksohet, TKK, me propozim të Institutit për shëndet publik,ka vendosur t’i ndryshojë urdhërat e Ministrisë së Shëndetësisë lidhur me karantinën dhe vetëizolimin e personave për të cilët ishin ose supozohet se janë në kontakt me persona të infektuar me koronavirus.

Vetizolimi sipas TKK-së zgjatë të paktën 21 ditë, për të gjithë ata që rezultojnë pozitiv në testin për koronavirus.

LAJME TË TJERA