Mbrëmë në Gjakovë, konfrontim mes policisë dhe disa qytetarëve

 Mbrëmë në Gjakovë, konfrontim mes policisë dhe disa qytetarëve

Në orët e mbrëmjes në qytetin e Gjakovës ka ndodhur një konfrontim mes pjesëtarëve të Policisë së Kosovës dhe disa qytetarëve.

IndeksOnline ka siguruar disa pamje, dhe mëson se rasti më konkretisht ka ndodhur në rrugën “Musa Zajmi”.

Lidhur me rastin në fjalë mësohet se disa persona janë dërguar për në stacionin policor. Ndërkohë që ende nuk dihen saktë motivet e këtij rasti.

LAJME TË TJERA