“Me ardh në Gjakovë e mos m’i ngu Ashikët, nuk e keni vizitu Kosovën”

 “Me ardh në Gjakovë e mos m’i ngu Ashikët, nuk e keni vizitu Kosovën”

Një storie fenomenale e përgatitur nga Televizioni Syri.

Ngjarja ka të bëjë me ashikët dhe vizitat tek ata, përcjell 07 Press.

Për më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme.

LAJME TË TJERA