Më shumë të shëruar nga koronavirusi sesa të vdekur, të dhënat e fundit nga Italia

 Më shumë të shëruar nga koronavirusi sesa të vdekur, të dhënat e fundit nga Italia

Italia vazhdon të jetë shteti më i prekur në kontinentin e vjetër, përcjell 07 Press.

Madje, numri i të prekurve ka shkruar afro 25000, megjithëse e rëndësishme të potencohet është fakti që më shumë ka të shëruar sesa të vdekur dhe se pjesa tjetër mbetet në rehabilitim e sipër.

Para pak çastesh, mediat italiane kanë zbuluar të dhënat, derisa siç edhe mund ta shihni, numri i vdekjeve është më i vogël sesa ai i atyre që kanë shpëtuar, andaj nuk ka nevojë për panik.

Jo secili që infektohet vdes, por për të mirën tënde, të familjes dhe të shoqërisë, vazhdo të qëndrosh brenda.

Më poshtë të dhënat e përditësuara.

-24747 raste;

-2335 të shëruar;

-1809 të vdekur.

lass="alignnone size-full wp-image-11004" src="https://07press.com/wp-content/uploads/2020/11/Logo-Vector-XHULI-Finale-2-Versione.png" alt="" width="320" height="100" />

LAJME TË TJERA