Miratohet në lexim të parë projektligji anti-covid

 Miratohet në lexim të parë projektligji anti-covid

Është miratuar Projektligji për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19 në Kuvendin e Kosovës të premten.

77 deputetë të Kuvendit të Kosovës votzuan për kalimin në lexim të parë të Projektligjit anti-COVID, ndërkaq vetëm një deputet votoi kundër.

Të gjitha grupet parlamentare të partive shqiptare në Kuvendin e Kosovës e mbështetën Projektligjin e propozuar nga Vjosa Osmani, kryetarja e Kuvendit.

LAJME TË TJERA