Ndalohet puna e gastronomisë nga ora 21:00 e mbrëmjes deri në 05:00 të mëngjesit

 Ndalohet puna e gastronomisë nga ora 21:00 e mbrëmjes deri në 05:00 të mëngjesit

Në konferencën e para pak çasteve, kryeministri Hoti ka konfirmuar se me vendim të ri, kafiteritë nuk do të kenë të drejtë pune nga ora 21:00 e mbrëmjes e deri në 05:00 të mëngjesit.

Përveç kësaj, do të kufizohet lëvizja e lirë e qytetarëve në qytetet, Prishtinë, Prizren, Ferizaj dhe Vushtrri, nga ora 21:00 të mbrëmjes deri në orën 05:00 të mëngjesit.

Lajmi do të përditësohet…

LAJME TË TJERA