Ndërrojnë jetë edhe dy persona të tjerë në QKUK, një prej tyre me koronavirus

 Ndërrojnë jetë edhe dy persona të tjerë në QKUK, një prej tyre me koronavirus

Kanë vdekur edhe dy persona me COVID-19 në Kosovë, duke çuar numrin e përgjithshëm në 39.

“Klinika e Pulmologjisë e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës ka njoftuar se sot më 22 qershor 2020, në orët e vona të pasditës në këtë klinikë kanë vdekur dy pacientë”, thuhet në njoftimin e QKUK-së.

Njëri është nga Gjilani, e tjetri nga Prishtina, transmeton KOHA.

“Pacienti i parë, Xh.R. (1946) nga komuna e Gjilanit, përveç sëmundjeve të tjera, ishte i diagnostikuar edhe me Covid-19. Pacienti i dytë që ka vdekur, I.B.(1949) nga komuna e Prishtinës, në Klinikën e Pulmologjisë është pranuar sot pasdite dhe i është marrë mostra për testim për Covid-19 dhe mbetet të konfirmohet nga laboratori nëse i njëjti kishte edhe Covid-19 apo jo, krahas dy sëmundjeve të tjera shoqëruese”, thuhet në njoftim.

LAJME TË TJERA