Ndërron jetë ish-ushtari i UÇK-së

 Ndërron jetë ish-ushtari i UÇK-së

Ka vdekur ish-ushtari i UÇK’së, Xhavit Gashi

Njoftimi për vdekjen e tij është bërë nga Veteranët e Luftës.

Ky është njoftimi i plotë:

Të nderuar bashkëqytetarë, familjarë të Dëshmorëve të Kombit, Invalidë dhe Veteranë të UÇK-së, Ju njoftojmë se ka ndërruar jetë veterani i ditëve të para të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës – XHAVIT GASHI.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot, datë 08.04.2020, në orën 13:00, në varrezat e reja të qytetit.

Ngushëllime gjithë bashkëluftëtarëve, ngushëllime familjes Gashi!

LAJME TË TJERA