Ndodhi edhe kjo: Nuk ua dha pagat e fundit, katër punëtorë ia marrin shefit kamionin e punës dhe materialin

 Ndodhi edhe kjo: Nuk ua dha pagat e fundit, katër punëtorë ia marrin shefit kamionin e punës dhe materialin

Policia e Kosovës ka njoftuar se katër punëtorë ia kanë marrë kamionin dhe një pjesë material shefit të tyre, meqenëse nuk u aka dhënë pagat e fundit.

Për këtë rast, deri tash nuk është arrestuar askush.

“Ferizaj 08.10.2020-11:00. Me 15.10.2020 një m/k ka raportuar se pas pranimit të një kompanie për ndërtim të një pushimoreje ku inspeksioni i punës ua ka ndërprerë punimet, katër të dyshuarit m/k (punëtorë) nga punishtja ia kanë marrë kamionin dhe një pjesë materiale, pasi që ankuesi nuk u ka dhënë të dyshuarve pagat e fundit. Nuk raportohet për të arrestuar”, thuhet në raport.

LAJME TË TJERA