Në katër komuna nuk certifikohen rezultatet përfundimtare

 Në katër komuna nuk certifikohen rezultatet përfundimtare

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të raundit të parë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave.

Rezultatet e këtyre komunave mbesin të njëjtat me ato që u shpallën një ditë më herët, më 28 tetor.

Në certifikim nuk janë përfshirë rezultatet përfundimtare të raundit të parë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave: Podujevë, Shtime, Ferizaj dhe Kllokot.

Sipas njoftimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, në këtë institucion janë paraqitur ankesa për rezultatin përfundimtar në këto 4 komuna.

LAJME TË TJERA