Nëna e Pep Guardiolas vdes nga COVID-19!

 Nëna e Pep Guardiolas vdes nga COVID-19!

MANCHESTER, ENGLAND – DECEMBER 29: Pep Guardiola, Manager of Manchester City looks on during the Premier League match between Manchester City and Sheffield United at Etihad Stadium on December 29, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Manchester City ka konfirmuar që nëna e Pep Guardiola ka ndërruar jetë për shkak të koronavirusit.

Nëna e tij ishte 82 vjeçare dhe ishte kontraktuar me COVID-19 para disa javësh.

“Familja e Manchester Cityt është shkatërruar nga lajmi për vdekjen e sotme të nënës së Pep, Dolors Sala Carrio në Manresa pas kontraktimit të Corona Virus. Ajo ishte 82-vjeçare.

Të gjithë të lidhur me klubin dërgojnë ngushëllimet më të përzemërta në këtë kohë shqetësuese te Pep, familja e tij dhe të gjithë miqtë e tyre”, shkuhet në deklaratën e Manchester City.

LAJME TË TJERA