Nëse e dalloni çka shkruan në këtë foto e ke shikimin 100% të mirë

 Nëse e dalloni çka shkruan në këtë foto e ke shikimin 100% të mirë

Testet me imazhe të fshehura janë një mjet i mrekullueshëm për të kontrolluar aftësitë tuaja vëzhguese.

Ata kanë shkronja të fshehura, foto ose numra në një model ose sfond të ngjashëm ku sytë dhe truri juaj duhet t’i ndajë nga njëra-tjetra. Testoni vëzhgimin tuaj me këtë test:

A e dalloni dot fjalën e shkruar në këtë foto?

Nëse nuk jeni të qartë, përgjigjen e saktë e keni më poshtë:

Fjala e shkruar është SEE që nga gjuha angleze do të thotë të shohësh.

LAJME TË TJERA