Një tjetër humbje për Kosovën, vdes rapsodi i njohur, Isë Llapqeva

 Një tjetër humbje për Kosovën, vdes rapsodi i njohur, Isë Llapqeva

Ka vdekur në moshën 76 vjeçare, rapsodi i njohur i folklorit shqiptar nga Llapqeva e Malishevës, Isë Llapqeva!

Kënga dhe sharkia e tij, kanë lënë gjurmë në historinë dhe kulturën shqiptare! Lavdi!

LAJME TË TJERA