Një tjetër lëkundje në Shqipëri

 Një tjetër lëkundje në Shqipëri

Një tjetër lëkundje toke është regjistruar në Shqipëri.

Magnituda ka qenë 2.5, ndërsa epiqendra ka qenë në Lushnje dhe thellësia 25 km, shkruan Top Channel.

Prej disa ditësh tashmë në Shqipëri regjistrohen lëkundje të tilla të tokës.

LAJME TË TJERA