Një viktimë, 111 të shëruar dhe 21 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në vendin tonë

 Një viktimë, 111 të shëruar dhe 21 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në vendin tonë

Një viktimë, 111 të shëruar dhe 21 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Këtë e ka konfirmuar para pak çastesh vet instituti kombëtar i shëndetit publiku në Kosovë përmes postimeve tashmë të zakonshme të orës 15:00.

Më poshtë edhe komunikata e plotë.

LAJME TË TJERA