Një viktimë dhe 11 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në vendin tonë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 11 raste të reja me koronavirus në vendin tonë. Në këtë periudhë kohore ka vdekur një person nga kjo sëmundje. Po ashtu, janë shëruar edhe 146 pacientë. Njoftimi i MSh-së: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike … Vazhdoni me leximin e Një viktimë dhe 11 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në vendin tonë