Njoftim i rëndësishëm për banorët e komunës së Rahovecit

 Njoftim i rëndësishëm për banorët e komunës së Rahovecit

Njoftim për mungesë të ujit të pijshëm.

KRU Gjakova njofton konsumatorët se për shkak të defektit në gypin kryesorë Ø 300, që ka ndodhur në fshatin Gexhë, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë .

Respektivisht zonat që do mbesin pa ujë përfshijnë zonën e fshatrave të Anadrinit, një pjesë e fshatit Xërxe, Gexhë, Radostë, Ratkoc, Vrajak, Bratotin dhe Dejnë.

Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit duke ndërmarrur të gjitha masat që sa më shpejtë ta rikthejmë furnizimin me ujë.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

KRU “Gjakova” sh.a.

04.09.2020

LAJME TË TJERA