E diel, Shtator 24

Njoftim për ndërprerje të ujit në Rahovec

Njoftim për ndërprerje të ujit në Qytetin e Rahovecit, nesër datë; 25.05.2023.

Për shkak të punimeve në rrugën “Xhelal Hajda”-Rahovec, ku do intervenohet në ndërrimin e gypit të vjetër ekzistues Ø315 AC dhe zëvëndësimin e tij me PE PN 16 si dhe lidhjen tjetër me gypin furnizues.

PE 250 PN 16. Me këtë rast jemi të detyruar që të bëjmë ndërprerjen e ujit nesër me datë 25.05.2023 nga ora 08:00 deri në ora 16:00.

Lusim konsumatorët që të kenë mirëkuptim, ekipa jonë do të bëjë të pamundurën që këtë punë ta kryej brenda afatit të planifikuar.

KRU “Gjakova”Sh.A.

24.05.2023.