Nuk ka kuorum për votim të projektligjit për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së

 Nuk ka kuorum për votim të projektligjit për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së

Nuk ka pasur kuorum për votim të projektligjit për mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.

Vetëm 36 deputetë kanë votuar për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.Kjo pikë është shtyrë për seancën e radhës.

Ndërkohë, pritet të votohet projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike.

PDK ka paralajmëruar se nuk do ta mbështes versionin e propozuar nga Qeveria.

LAJME TË TJERA