OBSH tregon arsyet pse duhet ta lini duhanin në këtë kohë pandemie

 OBSH tregon arsyet pse duhet ta lini duhanin në këtë kohë pandemie

Quitting smoking concept. Hand is refusing cigarette offer.

Minstria e Shëndetësisë ka publikuar disa fotografi nga Organizata Botërore e Shëndetësisë lidhur me koronavirusin dhe ndikimi i duhanit në shëndetin e njeriut.

Përmes disa fotografive është shpjeguar për arsyet se pse duhet ta lini duhanin gjatë kohës së pandemisë Covid-19.

“Lënia e duhanit mund t’ju ndihmojë të reagoni ndaj virusit me simptoma më të buta dhe të shëroheni më shpejt”, thuhet në pamfletin e OBSH-së.

Po ashtu, është shpjeguar edhe për riskun e duhanpirësve për t’u infektuar me koronavirus.

Këtu mund t’i lexoni të gjitha të dhënat të publikuara nga OBSH dhe të shpërndara nga Ministria e Shëndetësisë në Kosovë.

LAJME TË TJERA