Oferta promocionale marketingu në portalin e vetëm rajonal, 07 Press

 Oferta promocionale marketingu në portalin e vetëm rajonal, 07 Press

Mbetemi të përkushtuar që produktet, mallrat apo shërbimet që ju i ofroni t’i dërgojmë në një dimension tjetër shitjeje, duke u siguruar promocionin e nevojshëm.

07 Press është portali i vetëm i këtij lloji në rajonin 07, duke krijuar besueshmëri në tri qytetet, Gjakovë, Rahovec e Malishevë.

Statistikat e përditshme të lexueshmërisë janë impresive, teksa këto mund t’i vërtetoni edhe ju, nëse veçse e kërkoni një gjë të tillë.

Ne kemi ekip të kualifikuar marketingu, që varësisht prej kërkesave tuaja, mund t’iu krijojmë “target” të caktuar të shitjes dhe rritjes së fitimit.

Për kontakt mund të shkruani kurdo në mesazh në faqen e rrjetit social “Facebook”, ndërsa mund edhe të telefononi në numrin tonë, 043 – 590 – 918

LAJME TË TJERA