Paralajmëron Thaçi: Javën tjetër hapat e fundit drejt një qeverie të re!

 Paralajmëron Thaçi: Javën tjetër hapat e fundit drejt një qeverie të re!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi bëri të ditur se javën tjetër do të ndërmerr hapat e fundit kushtetues për të mundësuar formimin e një Qeverie të re me një legjitimitet të plotë nga Parlamenti.

Lajmin e bëri të ditur përmes një postimi në Twitter.

Ai tha se qeveria e ardhshme duhet të jetë e aftë për të luftuar Covid-19 dhe për ti shërbyer popullit.

Tarifa dhe reciprociteti duhet të bien për të forcuar mbështetjen e SHBA dhe BE për Kosovën.

Shkrimi i plotë:

Javën tjetër unë do të ndërmarr hapat e fundit kushtetues për të mundësuar formimin e një Qeverie të re me një legjitimitet të plotë nga Parlamenti, i aftë për të luftuar # COVID19 dhe për t’i shërbyer popullit. Tarifat dhe reciprociteti duhet të bien për të forcuar mbështetjen e SHBA dhe BE për Kosovën.

LAJME TË TJERA