“Përshëndetuni me zemër- JO me duar”

 “Përshëndetuni me zemër- JO me duar”

Pas shtimit të rasteve me Covid 19, ka ardhur reagimi i infektologut të njohur, Valbon Krasniqi.

Krasniqi ka bërë thirrje qytetarë të mbajnë maskat dhe mos të shtrëngojnë duart me njëri-tjetrin.

“Përshëndetuni me zemër – JO me duar” shkruan Krasniqi.

Postimi i plotë:

Qytetarë të nderuar,
Ju lutem,
MBANI MASKAT!
MOS I SHTRENGONI DUART!
Përshëndetuni me zemër – JO me duar.

Qytetarë të nderuar,Ju lutem,MBANI MASKAT!MOS I SHTRËNGONI DUART!Përshëndetuni me zemër – JO me duar.

Posted by Valbon Krasniqi on Saturday, June 13, 2020

LAJME TË TJERA