Plehu “K50”, krenaria e gjigantit të produkteve bujqësore, “AgroVinifera”

 Plehu “K50”, krenaria e gjigantit të produkteve bujqësore, “AgroVinifera”

Përfaqësuesi zyrtar për Kosovë i produkteve të firmave më me renome në botë, “AgroVinifera”, ka shpalosur karakteristikat e plehut “K50”.

“AgroVinifera” tash e një kohë po tregon se gëzon reputacion të lartë në vendin tonë dhe rajon, lidhur me produktet dhe shërbimet që i ofron, ndërsa besimin e konsumatorëve e sheh si pikën më të fortë.

Përmes rrjetit social “Facebook”, “AgroVinifera” ka treguar karakteristikat e “K50”, ndërsa ka shtuar se është prodhim i gjigantit anglez, “Omex Agrifluids Ltd”.

Më poshtë edhe postimi i plotë.

K50 është një nga produktet me të cilin ne si kompani krenohemi përherë.Është prodhim i gjigantit anglez, "Omex…

Posted by AgroVinifera on Friday, June 19, 2020

/07 Press/

LAJME TË TJERA