Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për kapjen e një të dyshuari nga Rahoveci

 Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për kapjen e një të dyshuari nga Rahoveci

Drejtoria rajonale e Policisë së Ferizaj është vënë në kërkim të Arlind Berishës, i cili akuzohet për veprat penale grabitje dhe mashtrim.

Përmes një komunikate, policia kërkon ndihmë nga qytetarët që nëse kanë informacione rreth të dyshuarit, të njoftojnë organet policore.

I dyshuari është i lindur më 1.12.2000 në fshatin Brestovc, komuna e Rahovecit.

LAJME TË TJERA