Policia me aksion të gjerë në kafiteritë e Prishtinës për të monitoruar zbatimin e masave kundër Covid-19

 Policia me aksion të gjerë në kafiteritë e Prishtinës për të monitoruar zbatimin e masave kundër Covid-19

Sot, policia e Kosovës bashkë me inspektorët kanë dalë nëpër kafiteritë e Prishtinës, në tregje e institucione të ndryshme private për të monitoruar situatën me Covid 19.

Këto inspektime janë realizuar me qëllim të monitorimit dhe kontrollimit të zbatimit të masave kundër Covid 19.

Këtë e ka konfirmuar drejtori i Inspeksionit në komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri.

“Aksion i gjerë, me qëllimin e vetëm: Ruajtjen e shëndetit publik!”, ka shkruar ai.

Aksion i gjerë, me qëllimin e vetëm: Ruajtjen e shëndetit publik!

Posted by Adonis Tahiri on Saturday, June 13, 2020

LAJME TË TJERA