E shtunë, Shtator 30

Presidenti i Shqipërisë merr me vete në OKB frizeren e bashkëshortes

Presidenti Bajram Begaj është nisur ditën e sotme në SHBA, ku do të marrë pjesë në punimet e Organizatës se Kombeve te Bashkuara ne New York.

Së bashku me Presidentin Begaj kanë shkuar dhe 22 persona, si këshilltare, gazetar, zonja e parë Armanda Begaj dhe djali i tyre.

Por ajo që bie në sy është se në listèn e personave qè do të shkojnè në OKB, është edhe parukierja e Zonjes se Pare.

Ndonëse e cilèsuar si “këshilltare e jashtme”, Lili Ismaili është parukierja e zonjes së parë Armanda Begaj. Në rrjetin social, Instagram ku dhe promovon punën e saj. Ismaili, nuk ka ngurruar të hedh herë pas here foto te stilimeve që i ka bërë zonjes së parë.

Por ky nuk mbetet i vetmi rast, pasi në “cilësine” e këshilltarit, Begaj ka marrë ne Nju Jork edhe Asllan Baraj dhe Zhaneta Hashorva.

Sipas listës Baraj është Këshilltar i Jashtëm, por që në faqen zyrtare te Presidencès nuk emri i tij nuk figuron.

Ndersa Zhaneta Hashorva eshte shenuar si shoqeruesja e Zonjes se Pare.

Por sipas njè kèrkimi shihet qè Baraj dhe Hashorva janë gift dhe kanè nje kompani sè bashku me emrin “Euro Ceramica.