E diel, Dhjetor 4

Qerim Qerimi zgjedhet rektor i Universitetit të Prishtinës

Profesori i Fakultetit Juridik, Qerim Qerimi do të jetë rektor i Universitetit të Prishtinës.

Ai është zgjedhur sot në pozitën e rektorit të UP-së, si dhe në pozitën e drejtuesit të Senatit.

“Me kryeministrin, RKS” – statusi që ka filluar të shpërndahet me të madhe në ‘Facebook’