Raporti i spitalit “Isa Grezda” për datën 11 Tetor 2021

 Raporti i spitalit “Isa Grezda” për datën 11 Tetor 2021

Spitali i përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë po vazhdon të trajtojë pacientët e infektuar me Covid-19.

Bazuar në raportin e 24 orëve të fundit, të hospitalizuar janë 4 pacientë të cilët kanë rezultuar 4 pozitiv.

Me CPAP maskë dhe me respirator nuk ka pacientë, ndërsa me oksigjeno-terapi 3 pacientë.

Të 4 pacientët e konfirmuar pozitiv me Covid-19 janë nga Shqipëria.

LAJME TË TJERA