Raporti i Spitalit “Isa Grezda” për datën 4 Shtator 2021

 Raporti i Spitalit “Isa Grezda” për datën 4 Shtator 2021

Spitali i përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë po vazhdon të trajtojë pacientët e infektuar me Covid-19.

Bazuar në raportin e 24 orëve të fundit, të hospitalizuar janë 106 pacientë të cilët kanë rezultuar 86 pozitiv, 12 të konfirmuar negativ dhe 8 të pakonfirmuar.

Me CPAP maskë janë 4 pacient, ndërsa me oksigjeno-terapi 70 pacientë.

Ju rikujtomë qytetarëve se spitalet po mbushen, andaj vaksinohuni.

LAJME TË TJERA