Reklama FALAS në 07 Press | Normalitetit i rikthehemi së bashku

 Reklama FALAS në 07 Press | Normalitetit i rikthehemi së bashku

Vetëm bashkë do t’i rikthehemi normalitet.

Redaksia e 07 Press ka vendosur që të publikojë shkrime falas për të gjitha bizneset e rajonit 07, përgjatë gjithë muajit Maj dhe katër ditët e para të Qershorit.

Çdo tre ditë, kompania juaj do ta gjejë vendin e merituar në portalin tonë, teksa me kreativitet maksimal do të mundohemi që prodhimet apo shërbimet tuaja t’ua ofrojmë konsumatorëve potencialë.

Për t’u bërë pjesë e kësaj kampanje dhe për të reklamuar FALAS në 07 Press, mjafton vetëm që të na shkruani në “inbox” në faqen tonë në rrjetin social “Facebook”.

07 Press / 7 ditë në javë

LAJME TË TJERA