Rexhep Selimi në ditëlindjen e heroit Mujë Krasniqi: Urime ditëlindjen Daja Mujë

 Rexhep Selimi në ditëlindjen e heroit Mujë Krasniqi: Urime ditëlindjen Daja Mujë

Shefi i Grupit Parlamentar, Rexhep Selimi, ka kujtuar ditëlindjen e bashkëluftëtarit dhe dajës së tij, heroit Mujë Krasniqi.

Në një shkrim në rrjete sociale, Selimi ka bërë të ditur se Mujë Krasniqi sot do t’i mbushte 53 vjet, duke thënë se ai nuk ka vdekje kurrë aq sa të ketë shqiptarë në këtë vend.

Sot e ka ditëlindjen Hero Mujë Krasniqi.
Ai lindi para 53 viteve në këtë datë dhe nuk ka vdekje kurrë, aq sa të ketë shqiptarë në këtë vend.
Urime Ditëlindjen Daja Mujë!

Sot e ka ditëlindjen Hero Mujë Krasniqi. Ai lindi para 53 viteve në këtë datë dhe për të nuk ka vdekje kurrë, aq sa të ketë shqiptarë në këtë vend. Urime Ditëlindjen Daja Mujë!

Posted by Rexhep Selimi on Saturday, June 6, 2020

LAJME TË TJERA