Rrëzohet një fëmijë në Klinikën e Pediatrisë në QKUK, pëson lëndime të rënda

 Rrëzohet një fëmijë në Klinikën e Pediatrisë në QKUK, pëson lëndime të rënda

Një fëmijë ka pësuar lëndime të rënda, pasi që i njëjti është rrëzuar në Klinikën e Pediatrisë në QKUK.

Rrëzimi i tij ka ndodhur në shkallët e Klinikës së Pediatrisë, dhe i njëjti është dërguar për trajtim në emregjencë.

Telegrafi mëson se menjëherë pas këtij rasti është njoftuar Policia e Kosovës e cila ka shkuar në vendin e ngjarjes.

LAJME TË TJERA