Rrihen çifti në Malishevë, policia u gjen kallasha e 21 fishekë në shtëpi

 Rrihen çifti në Malishevë, policia u gjen kallasha e 21 fishekë në shtëpi

Një çift nga Komuna e Malishevës pas një mosmarrëveshje kanë sulmuar njëri-tjetrin fizikisht, dhe më pas janë arrestuar nga policia,.

Policia ka intervenuar në një rrahje që ka ndodhur midis dy bashkëshortëve, femër dhe mashkullshqiptar.

Në shtëpinë e tyre Policia ka gjetur disa armë, mes tyre një armë automatike AK- 47, një armë automatike Sharc dhe 21 fishekë kalibrash të ndryshëm.

Policia ka intervenuar në një rrahje që ka ndodhur midis dy bashkëshortëve, femër dhe mashkull kosovar/TV Malisheva

LAJME TË TJERA