Rritja enorme e numrit të të infektuarve, ky është njoftimi i fundit nga IKSHPK-ja

 Rritja enorme e numrit të të infektuarve, ky është njoftimi i fundit nga IKSHPK-ja

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHP) ka vazhduar ta bëjë thirrjen e zakonshme që virusi Covid-19 nuk ka këmbë, mos ia jepni këmbët.

Në një kërkesë të publikuar në faqen zyrtare, IKSHPK kërkon nga qytetarët që të kenë kujdes, të mbajnë maska dhe të mbajnë distancë nga njëri-tjetri.

Të nderuar qytetarë!Vazhdoni të mbani distancën fizike dhe mbajtjen e maskave!Lani duart me kujdes disa herë në ditë…

Posted by Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës on Tuesday, July 7, 2020

LAJME TË TJERA