Rrokulliset dhe del nga rruga një veturë në Drenoc të Malishevës

 Rrokulliset dhe del nga rruga një veturë në Drenoc të Malishevës

Një vetaksident ka ndodhur sot në fshatin Drenoc të Malishevës, si pasojë e të cilit vozitësi i veturës ka pësuar lëndime të lehta trupore.

Sipas policisë, vetaksidenti është shkaktuar për shkak të mospërshtatjes së shpejtësisë me kushtet e rrugës.

Vetura është rrokullisur dhe ka dalë jashtë rrugës.

LAJME TË TJERA