Seriali i jashtëzakonshëm, VIKINGS – Mënyrë e mirë për ta kaluar një ditë karantine

 Seriali i jashtëzakonshëm, VIKINGS – Mënyrë e mirë për ta kaluar një ditë karantine

Karantina do t’iu bëjë mirë juve, familjes suaj e shoqërisë në përgjithësi.

Megjithatë, edhe në karantinë keni disa opsioni të mira, për ta kaluar ndoshta në mënyrën më të lehtë të mundshme, shkruan 07 Press.

Padyshim, një nga to është edhe seriali historik, Vikingët (Vikings) që sot si redaksi kemi vendosur t’ua propozojmë, gjithmonë nëse deri më tani nuk e keni shikuar.

Këtu bëhet fjalë për prejardhjen e Skandinavisë dhe rrjedhën e luftërave të përgjakshme për territor e mbijetesë, të udhëhequr fillimisht nga mbreti Ragnar Lothbrok, e pastaj nga pasardhësit e tij.

Një mundësi e mirë për ata që e duan dramën dhe historinë. E gjeni në “Filma24.cc“.

LAJME TË TJERA