E mërkurë, Tetor 5

Shikojeni dhe shijojeni – Kjo është tabela në Ligën e Parë pas javës së 6

Rahoveci kryesues. Kjo është e rëndësishme. Shto këtu faktin kemi kryer detyrën mbase ndaj konkurrentit kryesor.

Kjo nënkupton se me Onixin do të përballemi vetëm në pranverë, me mundësi që po të përfundojmë në krye, edhe dueli i tretë të luhet në “Jahja Danuza”.

Më poshtë edhe renditja: